12.02.2008 г., 15:53 ч.

Реалността 

  Поезия » Друга
766 0 2

Никой не иска да е там,

където хора умират,

а други се максимизират.

Никой не иска да бъде в реалността,

където проблемите те блъскат

и отвътре човека пръскат!

Някои са смазани от проблеми,

а други - усмихнати, засмени.

Хубаво ни беше,

когато реалността спеше,

но се събуди,

хвана и повлече други.

С проблеми ги заля...

Някои дори не издържаха

и в пръстта се озоваха!

Останахме ние,

да се борим с това,

да превъзмогнем реалността!!!

© Или Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??