4 окт. 2019 г., 23:31

Речен живот 

  Поэзия » Юмористическая
874 0 0

       Започвам да се замислям

       над речната дължина.

       Не че не мога да плувам!

       Реката ни е една...

       Има риби от всеки сорт -

       малки,средни,големи.

       Дъното кипи от живот

       и се мътят проблеми.

       Трябвало нашата Щука

       да се подмени със Сом!

       Изглеждал малко по-умен

       и щял да ни прави МОЛ...

       Сигурно там ще се внася

       стръв - евтина и добра.

       Рибарят ще е наясно,

       че не кълва на блесна.

       Ще свикнем с тлъстата мамка!

       Лапаме червей, мухи...

       Сложили са ни на тигана,

       преди да се уловим!

 

 

 

 

 

     

© Маргарита Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??