12 февр. 2007 г., 08:59

Редактирано! 

  Поэзия
599 0 13
Със сърцето си мисля,
и с разума в единство...
Трудно съчетавам ги и двете...
ала стигам сетне до консенсус.

С теб вървим по път, осеян с рози,
вплели длани, боси са нозете...
изподрахме ги... до кръв,
а не вкусихме плода на любовта...

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??