14 мая 2008 г., 09:36

Рефренът на времето 

  Поэзия
1098 0 4

Рефренът на времето

Тишината шепти сред листата.

Мистично клокочи реката...
На пръсти промъква се вятърът
пее песен далечна, позната...

Напомня рефренът на времето
препускащо в бяг без проблеми...
Напомня ни колко сме малки,
че сме тук сега и за малко...

© Емилия Миланова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??