May 14, 2008, 9:36 AM

Рефренът на времето 

  Poetry
1103 0 4

Рефренът на времето

Тишината шепти сред листата.

Мистично клокочи реката...
На пръсти промъква се вятърът
пее песен далечна, позната...

Напомня рефренът на времето
препускащо в бяг без проблеми...
Напомня ни колко сме малки,
че сме тук сега и за малко...

© Емилия Миланова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??