14.05.2008 г., 9:36 ч.

Рефренът на времето 

  Поезия
983 0 4

Рефренът на времето

Тишината шепти сред листата.

Мистично клокочи реката...
На пръсти промъква се вятърът
пее песен далечна, позната...

Напомня рефренът на времето
препускащо в бяг без проблеми...
Напомня ни колко сме малки,
че сме тук сега и за малко...

© Емилия Миланова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??