16 янв. 2013 г., 22:18

Река 

  Поэзия » Любовная
478 0 0

Тече си реката,

реката на име живот.

Отмива прашинките,

прашинките наша любов.

 

Ти вземаш нещата си

и тръгваш незнайно къде.

Оставяш сърцето да лута се,

самотно, незнайно къде.

 

Не виждам в тъмното,

покрита в мрак е и мойта душа,

но виждам в отвъдното

пътека покрита с много цветя.

 

Аз тръгвам по нея.

Тя води до другия бряг.

На него тя чака ме -

прашинка отдавна загубена -

мойта любов.

© Велин Шейтанов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??