30 окт. 2006 г., 12:15

Ренга 

  Поэзия
724 0 7
тиха синева
пухкави облаци спят
въздушен покой
атмосферен звън трепти
слушам тишина в захлас
деца играят
смехове навън ехтят
щастие блика
радост свободно струи
не пита за лоши дни
мръснозелено
цвят самолетен бръмчи
без име и жал
приближава се грохот
бомба огромна лети






ЧАР......29.10.06

© Чавдар Кунчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??