РЕПЛИКА
Апатията в мислите ни броди.
Отново сме електорат, народе.
И този път ще ни броят за “риби” –
стръвта, обаче, нийде се не види.
Ще лапнем ли оголените куки?
- Е, виж сега - капризи. Ай, наслука!
Това май беше глас на депутат
от следващия изборен мандат.
1994 г
Габрово
© Румен Ченков Все права защищены
Поздрав сърдечен!