22.06.2009 г., 10:27 ч.

Реплика 

  Поезия » Хумористична
1385 0 16

РЕПЛИКА

Апатията в мислите ни броди.
Отново сме електорат, народе.
И този път ще ни броят за “риби” –
стръвта, обаче, нийде се не види.
Ще лапнем ли оголените куки?
- Е, виж сега - капризи. Ай, наслука!
Това май беше глас на депутат
от следващия изборен мандат.
1994 г
Габрово

© Румен Ченков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??