25 июн. 2013 г., 21:21

Реплика на песента " Развод ми дай" 

  Поэзия » Гражданская
432 0 2

"Но не в това е днес проблема

  и моят повод за развод.

  Аз просто вече нямам време.

  Остана ми половин живот"

 

 

Аз продължавам:

 

Аз наистина изгубих половината живот!

За някакви идеали се трудих,

а просто си нахлузих чужд хомот!

Вземи си го и си отивай!

Не си поглеждай зад гърба!

Останалата грозна диря

ще я заринем със сина!

И не помисляй да се връщаш!

Сменила съм ключа!

Щастие за в бъдеще поръчах!

За мен и за сина!

 

 Това е адресирано до Станишев. Желая на всички щастие за бъдещето, но понеже не знам кой как си го представя, оставям на всеки да си го поръча сам! :)

 

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Поръчах. Изключих само правителството, Парламента и частните съдебни изпълнители. За всички останали поръчах щастие, колкото могат да поемат!
  • Поръчвай щастие наред, на всеки, никой няма да откаже
Предложения
: ??:??