"Но не в това е днес проблема
и моят повод за развод.
Аз просто вече нямам време.
Остана ми половин живот"
Аз продължавам:
Аз наистина изгубих половината живот!
За някакви идеали се трудих,
а просто си нахлузих чужд хомот!
Вземи си го и си отивай!
Не си поглеждай зад гърба!
Останалата грозна диря
ще я заринем със сина!
И не помисляй да се връщаш!
Сменила съм ключа!
Щастие за в бъдеще поръчах!
За мен и за сина!
Това е адресирано до Станишев. Желая на всички щастие за бъдещето, но понеже не знам кой как си го представя, оставям на всеки да си го поръча сам! :)
© Маргарита Ангелова All rights reserved.