3 сент. 2011 г., 15:27

Решение 

  Поэзия » Юмористическая
1677 0 17

 

 

  РЕШЕНИЕ

 

 

Хубава е, дявол да я вземе,

като чернозем е.

Камък да посееш в нея - ще поникне,

южно птиче посред зима ще разчурулика.

И решил съм, мила мамо, да я взема,

че сме лика и прилика.

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??