Sep 3, 2011, 3:27 PM

Решение 

  Poetry » Humour
1667 0 17

 

 

  РЕШЕНИЕ

 

 

Хубава е, дявол да я вземе,

като чернозем е.

Камък да посееш в нея - ще поникне,

южно птиче посред зима ще разчурулика.

И решил съм, мила мамо, да я взема,

че сме лика и прилика.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??