РЕШЕНИЕ
Отдавна съм решила да обичам
без порядки и отплата,
така по-лесно и спокойно дишам,
храна е обичта ми за душата.
Не се терзая, че отсреща
на обичта ми няма аналог,
все някога и всички ще усетят,
че смисълът в живота е любов.
На мен ми стига светлината
в душата ми и нежният и трепет
разливаща към всичко топлината,
преливаща в сърцата нежен шепот.
И стига ми да видя във очите
на другите блестящите искри,
обичаш ли постигаш и мечтите,
и бленувани духовни висини.
© Гинка Любенова Косева Все права защищены
Любовта сама по себе си е щастие - при всички обстоятелства.