12.11.2013 г., 18:54 ч.

Решение 

  Поезия » Друга
407 0 2

        

         РЕШЕНИЕ

 

Отдавна съм решила да обичам

без порядки и отплата,

така по-лесно и спокойно дишам,

храна е обичта ми за душата.

 

Не се терзая, че отсреща

на обичта ми няма аналог,

все някога и всички ще усетят,

че смисълът в живота е любов.

 

На мен ми стига светлината

в душата ми и нежният и трепет

разливаща към всичко топлината,

преливаща в сърцата нежен шепот.

 

И стига ми да видя във очите

на другите блестящите искри,

обичаш ли постигаш и мечтите,

и бленувани духовни висини.

 

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??