12 дек. 2007 г., 07:51

Ревност 

  Поэзия » Любовная
793 0 23

Ревност

 

 

 

(на Ледената принцеса...)

 

 

 

 

Не ме лъжи, с остатъка от своята вечеря

и не подхвърляй обичта си - закърнялата.

Копнея, пиршеството в тебе да намеря...

Аз искам те... За мене само... Цялата!...

 

 

 

 

Разделяй ме от всички на трапезата,

ревнувам ласките, за друг предназначени...

Жадувам те!!!... С обичта и със омразата

на моите мечти несподелени!...

 

 

 

 

 

 

 

© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??