6 февр. 2008 г., 21:16

Ревност 

  Поэзия » Другая
783 0 10
 

Тя притиска моята душа -

като тежък камък

нежно цвете...

Тя гърми...

Тя боли...

Тя е по-солена

от сълза,

по-отровна от змия.

И в сърцето ми,

сякаш в казан

на ада,

тя кипи, кипи...

© Севдалин Петров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??