РЕЗБАР
От черна мъка ще те пазя.
Бяла да остане нашата любов.
Всичко в мене ще погазя.
Животът ти нека не бъде суров.
Олтар от слънце ще създам.
Очите ти ще гледат само мен.
Ореол ще си нарисувам сам.
До края да бъдеш в моя плен.
Резбовах от абанос врата.
Душата си - птица вградих в нея.
Вградих и миг от вечността.
Дано годините с теб да изживея.
© Мимо Николов Все права защищены