Jul 1, 2009, 12:01 PM

Резбар 

  Poetry
310 0 0

                РЕЗБАР

 

От черна мъка ще те пазя.

Бяла да остане нашата любов. 

Всичко в мене ще погазя.

Животът ти нека не бъде суров.

 

Олтар от слънце ще създам.

Очите ти ще гледат само мен.

Ореол ще си нарисувам сам.

До края да бъдеш в моя плен.

 

Резбовах от абанос врата.

Душата си - птица вградих в нея.

Вградих и миг от вечността.

Дано годините с теб да изживея.

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??