8 июн. 2014 г., 19:54

Резервни Отпадъци 

  Поэзия » Гражданская
285 0 3

Донори разни са тихите хора.

Използвани само за вотове скрити!

С коричка изсъхнала и много страх,

гласуват отново за тях!?

Пионки безименни, страхливи очи.

Показват се скрито от тъмни ъгли!

Коварство вилнее над тъмният свят...

И хаос и глад вилнеят със тях.

Безумно уплашени са тихите хора.

Защото щом някой от висшите хора

обърка тотално, лъжи и поквара...

Ще посочи със пръст

някой от тихите хора!?

И той безмълвно ще иде в затвора.

А висшите хора така изразяват

любовта си към народа...!?

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Найстина ЕЛИ.Стрнно но вярно а също и тъжно.Поздрав!!!
  • Съжалявам Сани но Музата в момента ми е такава.Тъжноистинска!!!Поздрав от сърце той също е истински!!!
  • Продължаваш да ни пишеш за тъжните истини...

    Поздрав, Ангел!
Предложения
: ??:??