13 янв. 2019 г., 02:12  

Риба 

  Поэзия » Свободный стих
691 5 6

 

преплува океана

за да ме намериш

рибарю

не ми хвърли въдица

за да ме нахраниш

не се наложи

да прегризвам

въжета

и

да се мятам

на сухо

за да плувам

затова мълча

щастливите риби

не говорят

рибарю

всичките им желания

са изпълнени

 

© Юлия Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??