13.01.2019 г., 2:12 ч.  

Риба 

  Поезия » Свободен стих
693 5 6

 

преплува океана

за да ме намериш

рибарю

не ми хвърли въдица

за да ме нахраниш

не се наложи

да прегризвам

въжета

и

да се мятам

на сухо

за да плувам

затова мълча

щастливите риби

не говорят

рибарю

всичките им желания

са изпълнени

 

© Юлия Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??