4 июн. 2023 г., 21:23

Рицар, поет или крал 

  Поэзия
214 1 0

Рицар, поет или крал 

 

Да повярвай, дай ми шанс да обясня поне.

Ние с теб, аз и ти, нещо като дъжд и море.

признай си, еднакви сме.

 

Аз смея се, смееш се и ти.

Под кожата, в сърцето погледни.

Добре ме виж, гледай в тези очи.

 

Влече ни нещо по-различно, нещо много по-добро.

Тъй както всяко живо нещо, както всяко същество.

Кръгът на живота е за всичко едно.

© Стефан Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??