26 нояб. 2007 г., 10:37

Рисунка 

  Поэзия » Любовная
613 0 9
 

Рисувам те, рисувам те по памет.

Не с четка и бои, а с мисли,

които са изпълнили съзнанието ми,

нахлули като конница стремителна.

 

Рисувам ти очите, напоени

с нежност, топлина и тиха радост,

когато ме оглеждат, тук при мене

и искат още нещо да ми кажат.

 

Рисувам устните ти ласкави, горещи,

които ме целуват ненаситни -

за още обич, още малко нежност

и сякаш ме изпиват като вино.

 

Рисувам ти ръцете - като вятър,

обгърнал ме с някаква магия,

притиснал ме във силното ти тяло,

а аз мълча притихнала, щастлива.

 

Рисувам те, защото ти ми липсваш,

макар да си навсякъде по мене

и в мене, и във тъжните ми мисли -

но си далеч, далеч и тихо стена.

 

 

 

 

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??