13 мар. 2008 г., 06:42

Rock&Roll 

  Поэзия » Любовная
1244 0 9
В рока няма рима
В рока няма правила
Той е просто машина
за освобождаване на човешката душа
Искам Zeppelin и Purple под моя прозорец
да пеят за бунта и за любовта
Кой би се осмелил да сложи рима в това
И Hendrix на Woodstock в България
Що пък да не
И ако Cobain стане от гроба
yeeeeeeeeeee
Някой каза, че рокът е мъртъв
Мога да споря за това
Има го, щом още я има мойта душа
И рима във стих
е като соло във пънк
Защо ти е рима
когато ритъмът е жив
Рокът е жив, мили деца
Жицата още владее света (или поне ХОРАТА в света)


за рок-хората (не е шедьовър, но от сърце)
p.s. Не слагайте оценки! Рокът не се оценява с цифри, а с ум, душа и тяло.

© Деница Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??