8 мая 2016 г., 11:47

Родино 

  Поэзия » Философская
408 0 4

Българийо, пред тебе коленича -
прашинка от вселената, душа,
прекланям се пред твоето величие,
пред сила, пред борба и красота!

 

Във тебе обожавам планините,
морето, синевата, езера...
И гордостта нахлува във очите,
когато те погледна от върха!

 

Родино моя, дом в света огромен,
дали съм те избирала - не знам...
Душата ми ще пази всеки спомен,
в една прашинка храм ще ти създам!
 

© Елена Костадинова Все права защищены

:)

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??