27 февр. 2019 г., 09:55

Родна картинка 

  Поэзия » Философская
241 1 0

 

Тъжно като смешка,

смешно през сълзи.

Притчи овехтели,

ронят се трохи.

Няма гладни, жадни,

нито омерзение.

Чака кротко стадото

чудо и спасение.

Казано библейски

пътят си е път.

Първият с последният

слепешком вървят.

© Христина Комаревска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??