27.02.2019 г., 9:55 ч.

Родна картинка 

  Поезия » Философска
239 1 0

 

Тъжно като смешка,

смешно през сълзи.

Притчи овехтели,

ронят се трохи.

Няма гладни, жадни,

нито омерзение.

Чака кротко стадото

чудо и спасение.

Казано библейски

пътят си е път.

Първият с последният

слепешком вървят.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??