10 нояб. 2009 г., 09:04

Рожден ден 

  Поэзия » Для детей
2067 0 21

Днеска имам ден рожден!

Гости чакам цял отбор, та

няма по-щастлив от мен.

Я, каква си имам торта!

 

Но съм малко недоволен.

Тези няколко свещички,

даже и ако съм болен,

лесно ще ги духна всички.

 

Иска ми се да докажа,

че съм вече мъж голям.

Свещи и стотина даже

мога да издухам сам!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??