Днеска имам ден рожден!
Гости чакам цял отбор, та
няма по-щастлив от мен.
Я, каква си имам торта!
Но съм малко недоволен.
Тези няколко свещички,
даже и ако съм болен,
лесно ще ги духна всички.
Иска ми се да докажа,
че съм вече мъж голям.
Свещи и стотина даже
мога да издухам сам!
© Борко Бърборко Todos los derechos reservados