10.11.2009 г., 9:04 ч.

Рожден ден 

  Поезия » За деца
2066 0 21

Днеска имам ден рожден!

Гости чакам цял отбор, та

няма по-щастлив от мен.

Я, каква си имам торта!

 

Но съм малко недоволен.

Тези няколко свещички,

даже и ако съм болен,

лесно ще ги духна всички.

 

Иска ми се да докажа,

че съм вече мъж голям.

Свещи и стотина даже

мога да издухам сам!

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??