17 дек. 2021 г., 21:29  

Рождество Христово 

  Поэзия
274 2 5

Снежно, светло и красиво,

Бог се ражда и се сливам

с тази коледна надежда,

и към яслата поглеждам,

 

малкият Исус просветва,

и с любов новозаветна

грее светлина сред мрака,

и душите наши чака.

 

Свети, грее Рождеството,

става друго естеството

и тела сме снежно леки,

и души – добри и меки.

 

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??