Dec 17, 2021, 9:29 PM  

Рождество Христово 

  Poetry
336 2 5

Снежно, светло и красиво,

Бог се ражда и се сливам

с тази коледна надежда,

и към яслата поглеждам,

 

малкият Исус просветва,

и с любов новозаветна

грее светлина сред мрака,

и душите наши чака.

 

Свети, грее Рождеството,

става друго естеството

и тела сме снежно леки,

и души – добри и меки.

 

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??