22 дек. 2021 г., 17:53

Рождество Христово 

  Поэзия
461 0 0

Весел коледен звън,

сред снега капе вън.

Всичко ново блести!

Днеска Бог се роди!

 

Пеем с коледен глас:

Бог роди се за нас!

И в сърцата Христос

е най-скъпият гост.

 

Пеем, славим Христа

и душите летят

сред най-сладкия мир,

славим Бога безспир!

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??