22 dic 2021, 17:53

Рождество Христово 

  Poesía
519 0 0

Весел коледен звън,

сред снега капе вън.

Всичко ново блести!

Днеска Бог се роди!

 

Пеем с коледен глас:

Бог роди се за нас!

И в сърцата Христос

е най-скъпият гост.

 

Пеем, славим Христа

и душите летят

сред най-сладкия мир,

славим Бога безспир!

© Милена Френкева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??