7 июл. 2010 г., 07:35

Рокендрол или балада 

  Поэзия
811 0 20

С листата вятърът танцува

Харесва му с тях да си  лудува

Дъждът по тях барабани

Оставя бисерни следи

Светулки бляскаво искрят

Фенерчетата палят и горят

Барабани дъждът с пръсти

Разпръсква мокри пръски

Среднощен ритъм див

Танцува вятърът щастлив

Небето с гръмовен глас 

Отвръща с китара бас

Рокендрол или балада

Природата танцува млада

Танцува пее и не спира

Послушай...

Как всичкото в едно събира

© Любомир Деничин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??