С листата вятърът танцува
Харесва му с тях да си лудува
Дъждът по тях барабани
Оставя бисерни следи
Светулки бляскаво искрят
Фенерчетата палят и горят
Барабани дъждът с пръсти
Разпръсква мокри пръски
Среднощен ритъм див
Танцува вятърът щастлив
Небето с гръмовен глас
Отвръща с китара бас
Рокендрол или балада
Природата танцува млада
Танцува пее и не спира
Послушай...
Как всичкото в едно събира
© Любомир Деничин Всички права запазени