2 янв. 2020 г., 08:22  

Романтика 3 

  Поэзия » Любовная
469 0 0

Далеч от прегръдката твоя,

далеч от нежните ти ръце,

аз гледам звездите в безброя

и съм с усмивка на лице.

 

Че сякаш тебе там видях -

на Космоса чистата красота,

що далеч е от зло и грях,

че усетих нявга твоята доброта.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??