21 дек. 2018 г., 09:01

Ромол на душа 

  Поэзия
282 1 1

обли речни камъни

вкопани в земята

 

един по един

ги изваждам

и ги мия на бързея

 

те са път към душа

 

леко стъпвай по тях

и не бързай

да минаваш нататък

 

ще

        се

               хлъзнеш

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??