Dec 21, 2018, 9:01 AM

Ромол на душа 

  Poetry
283 1 1

обли речни камъни

вкопани в земята

 

един по един

ги изваждам

и ги мия на бързея

 

те са път към душа

 

леко стъпвай по тях

и не бързай

да минаваш нататък

 

ще

        се

               хлъзнеш

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??