Роза,Роза чудно цвете
израснало в прелестта.
Роза дива като любовта
с бодли опасни и спомени страстни.
Свежо пъстро цвете
с утринна роса,
две кървави сълзи
отронени от любовта от любовта.
Един човек откъсна те зная,
и не ще те видя пак,
но ти оставаш диря ,
дълбоко в моето сърце.
Не ще забравя твоята
прелест ,ни твоята
красота ,ти си цвете
израснало в прелеста!
© Костадин Иванов Все права защищены
Поздрав и усмивка за идеята Костадин.