26 апр. 2015 г., 09:41  

Роза 4 

  Поэзия » Любовная
353 0 0

Роза в майски ден -

туй е щастие за мен.

От теб сияйна красота -

ангел в бяла чистота.

 

Аз те жадувам, цвете,

ти нежна си като дете,

дете в пролетна светлина,

що ми дава топлина.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??