20 мая 2014 г., 22:45

Рози от хартия в есенни сълзи 

  Поэзия » Философская
571 0 3


Танцувахме сред снеговете

на отминалите рани...

А истините тогава изглеждаха

изгубени стъпки към щастието...

Розите бяха  направени  от хартия, оцветени в червено,

за да изглеждат красиви и реални...

Времето, в което идва дъждът и отмива

маските, никога не закъснява!...

Разбира се,  розите се разпаднаха и потънаха

в калните локви...

танцуващите звезди се смутиха

и им обърнах гръб...

Скръбта  беше смразила душите...

не очакваха любов в сезона на

пожълтелите листа,

защото отдавна бяха свикнали да получават

фалшиви хартиени рози...

 

автор: Моника Стойчева

дата: 19. 05. 2014 г.

 

© Моника Стойчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??