Танцувахме сред снеговете
на отминалите рани...
А истините тогава изглеждаха
изгубени стъпки към щастието...
Розите бяха направени от хартия, оцветени в червено,
за да изглеждат красиви и реални...
Времето, в което идва дъждът и отмива
маските, никога не закъснява!...
Разбира се, розите се разпаднаха и потънаха
в калните локви...
танцуващите звезди се смутиха
и им обърнах гръб...
Скръбта беше смразила душите...
не очакваха любов в сезона на
пожълтелите листа,
защото отдавна бяха свикнали да получават
фалшиви хартиени рози...
автор: Моника Стойчева
дата: 19. 05. 2014 г.
© Моника Стойчева All rights reserved.
Северина, момичето не от сняг, а от стихове, безкрайно ти благодаря за отзива!
Светле, прегръдка за теб!