22 июн. 2011 г., 16:47

Рутина 

  Поэзия
1270 1 12

Този път е точно като другите.

Точка на пречупване на две вселени.

След милиони тъжни мигове загубих те.

И светът боли във всички измерения.


Този път е точно като другите.

Самотата прави толкова различен

смисъла. И силата на думите...

Но пак повтарям колко те обичам...


--

април, 2011

 

© Тома Кашмирски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??