Jun 22, 2011, 4:47 PM

Рутина 

  Poetry
1263 1 12

Този път е точно като другите.

Точка на пречупване на две вселени.

След милиони тъжни мигове загубих те.

И светът боли във всички измерения.


Този път е точно като другите.

Самотата прави толкова различен

смисъла. И силата на думите...

Но пак повтарям колко те обичам...


--

април, 2011

 

© Тома Кашмирски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??