3 февр. 2017 г., 08:57

Ръка ми подаде 

  Поэзия » Белые стихи
683 1 1

Отдавна пораснах.

Голяма съм вече

и своя път в живота избрах!

Но малка се чувствам,

и плахо престъпвам

по пътя, по който поех!

Но ти ме посрещна...

Ръка ми подаде!

Със думи и такт насърчи,

от своята сила ми даде,

направи от мене-ЧОВЕК!

© Дияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря,че на някой му е харесало стихотворението,и вече е в ,,Любими"
Предложения
: ??:??