Отдавна пораснах.
Голяма съм вече
и своя път в живота избрах!
Но малка се чувствам,
и плахо престъпвам
по пътя, по който поех!
Но ти ме посрещна...
Ръка ми подаде!
Със думи и такт насърчи,
от своята сила ми даде,
направи от мене-ЧОВЕК!
© Дияна All rights reserved.