28 мар. 2010 г., 21:26

Ръка за ръка 

  Поэзия » Любовная
931 0 1

Разходка под звездите

в една приятна тиха вечер.

Твоите ръце са увити около мен

и всичко, което Аз чувствам, е прекрасно.

 

Ти ме целуна нежно и сладко,

а Аз се почувствах толкова ценен,

в душата ми се чувстваше топлина и спокойствие,

гледайки твоите красиви очи под нощното небе.

 

Моят свят занапред не мисля Аз.

Искам сега само ти да си до мен -

хванати за ръце под звездите,

ръка за ръка, Ти и Аз.

 

Точно така всичко е перфектно

и този момент е толкова деликатно сладък.

Хванати за ръце, гледаме с теб нощното небе,

а вятърът омагьосан минава под нозете ни.

 

Нищо не може сега да ни спре,

хванати за ръка, ние крачим под блещукащите звезди.

Нека тази вечер да съм с единствената ми любов -

ръка за ръка, Ти и Аз.

© Радослав Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??